Disclaimer Privacywetgeving

Denkweb, gevestigd te Arnhem, NL, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

http://www.denkweb.com

De Functionaris Gegevensbescherming van Denkweb is te bereiken via [email protected]


Persoonsgegevens die wij verwerken

Denkweb verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

-          Voor- en achternaam

-          Geslacht (t.b.v. aanhef correspondentie)

-          Adresgegevens

-          Telefoonnummer

-          E-mailadres

-          IP-adres

-          Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

-          Locatiegegevens

-          Gegevens over uw activiteiten op onze website

-          Gegevens over uw surfgedrag over verschillende websites heen

-          Internetbrowser en apparaat type

-          Bankrekeningnummer

-          Het afhandelen van uw betaling

-          U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

-          U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

-          Om goederen en diensten bij u af te leveren

-          Denkweb verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Denkweb bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen: tekstuele data: niet langer dan de wettelijke vereiste bewaartermijn. Fotografisch materiaal: historische archiefvorming, onbeperkte bewaartermijn.

Denkweb verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Denkweb blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar, tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via [email protected], dan verwijderen wij deze informatie.



Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Denkweb verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming

Denkweb neemt incidenteel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Denkweb) tussen zit. Denkweb gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

-          Boekhoudpakket met kredietwaardigheidscheck.



Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Denkweb bewaart haar tekstuele persoonsgegevens gedurende de wettelijke bewaartermijn binnen de cloud-based boekhoudoplossing van Siel Consultancy, genaamd Acumulus. Fotografisch beeldmateriaal wordt gearchiveerd opgeslagen op een lokaal en/of online (cloud-) opslagmedium en dient als historische databank. Indien fotografisch materiaal publiek beschikbaar wordt gesteld (via website, social media of onderzijds) dan kan hiertegen door belanghebbenden bezwaar gemaakt worden per e-mail.



Delen van persoonsgegevens met derden

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Denkweb gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.



Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Denkweb en heeft u het recht op gegevens overdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected]. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoort nummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Denkweb wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons



Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Denkweb neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via [email protected]. Denkweb heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

-         Beveiligingssoftware, zoals eenvirusscanner en firewall.

-         TLS (voorheen SSL) Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

-         DKIM, SPF en DMARC zijn drieinternetstandaarden die wij gebruiken om te voorkomen dat u uit onze naam e-mails ontvangt die virussen bevatten, spam zijn of bedoeld zijn om persoonlijke (inlog-)gegevens te bemachtigen.

-        DNSSEC is een extra beveiliging(aanvullend op DNS) voor het omzetten van een domeinnaam (#company_website)naar het hieraan gekoppelde IP-adres (servernaam); het wordt voorzien van een digitale handtekening. U kunt die handtekening automatisch laten controleren.Op die manier voorkomen wij dat u omgeleid wordt naar een vals IP-adres.


Using Format