Denkweb Fotografie

Welkom, bezoekers van mijn website!

Deze website is ontstaan uit mijn uit de hand gelopen hobby; fotografie. Nadat ik in 2011 de stap heb genomen om mijn eerste eigen digitale camera aan te schaffen vond ik het in 2013 tijd geworden om mijn hobby verder te professionaliseren en de Kamer van Koophandel binnen te stappen.


Dit gaf mij de kans om verder te groeien en daarmee te investeren in moderne apparatuur en applicaties. 


Het is daarmee tevens mogelijk geworden om mijn foto's aan te kopen als fotoafdruk op fotopapier, hout, aluminium, canvas of reproductie op welke wijze ook. Neem daarvoor gerust contact op voor een offerte. 


Mijn foto's zijn bij tijd en wijle te vinden op exposities, of aan de muur bij diverse gelegenheden. Heeft u een stukje ruimte beschikbaar en wilt u iets unieks tonen aan uw gasten? Ook dan kom ik graag met u in gesprek.


Zoekt u iets specifieks? Klik dan door via het menu bovenaan de pagina of laat het mij weten zodat ik u wellicht van dienst kan zijn. U vindt onder contact de mogelijkheden om mij te bereiken.

Ben je op zoek naar recent door mij gemaakte foto's? Bekijk dan mijn blog, facebook-pagina of de items onder fotografie. Uiteraard vind ik het ook tof om uw reacties te horen, dus schroom niet om te mailen of een bericht op FB te posten!

Met vriendelijke groet, 

Daan Witjes

KVKnr: 57366578
BTWnr: NL001863212B40

Using Format