Blog

Posts tagged with City

 1. Kings’ Landing… een bezoek aan Dubrovnik (CR)

  04 Jan 2023

  Na de drukke kerstdagen even gebruik maken van de mogelijkheid om de rust op te zoeken. Wij komen terecht in de imposante oude binnenstad van Dubrovnik.


 2. Wandeling door Almere-Stad

  25 Sep 2022

  En dat op een zondag. In het kader van je moet alles in je leven een keer gedaan hebben ben ik maar eens een rondje gaan lopen door Almere-stad. 


 3. Mooi weer in Haarlem

  20 Feb 2021

  Nou, de titel zegt het al! Het eerste voorjaarsmomentje van dit jaar moeten we natuurlijk optimaal benutten!


 4. Mooi weer in Haarlem

  20 Feb 2021

  Nou, de titel zegt het al! Het eerste voorjaarsmomentje van dit jaar moeten we natuurlijk optimaal benutten!


 5. Sneeuwstorm Darcy treft Arnhem

  07 Feb 2021

  Nederland krijgt voor het eerst sinds jaren een stevig pak sneeuw te verwerken. Storm Darcy zorgt voor fraaie sneeuwduinen in en om de stad. Een mooie middag voor een wandeling in de koude wind.


 6. Kerst in Haarlem: standswandeling!

  25 Dec 2020

  COVID19 heerst, dus alles is nog steeds gesloten. Toch willen we er op een mooie dag toch nog even op uit, de regen trotseren, wat plaatjes schieten. 


 7. Herfstwandeling door Arnhem

  17 Oct 2020

  De blaadjes vallen weer van de bomen en het is nog heerlijk zacht buiten. Tijd voor een wandeling door de binnenstad van Arnhem.


 8. Melkfabriek Arnhem (voormalige Coberco)

  05 Apr 2019

  Voordat men begint met de herinrichting van het kavel waarop de voormalige Coberco melkfabriek in Arnhem is gevestigd, heeft de projectontwikkelaar de gelegenheid geboden om een paar uurtjes te mogen fotograferen in en om de gebouwen. Dat laten wij ons natuurlijk geen twee keer zeggen Gelegen naast de legendarische John…


1