Blog

Posts tagged with Denkweb

 1. Bezoek aan de zuidkust van IJsland

  28 Oct 2022

  Al een aantal jaren wordt er door mijn oudste dochter gevraagd wanneer we een keer naar IJsland gaan. Afgelopen week was het moment om die belofte in te lossen. En wat een geweldig fijne trip hebben wij gemaakt! 


 2. Wandeling door Almere-Stad

  25 Sep 2022

  En dat op een zondag. In het kader van je moet alles in je leven een keer gedaan hebben ben ik maar eens een rondje gaan lopen door Almere-stad. 


 3. Zwarte Cross, Lichtenvoorde 2022 (zondag)

  25 Jul 2022

  Fotoverslag van de Zwarte Cross 2022, zondag En Typhoon was ‘on fire!’


 4. Zwarte Cross, Lichtenvoorde 2022 (vrijdag)

  17 Jul 2022

  Na 3 jaar is het weer tijd voor een feestje! De zwarte cross bestaat 25 jaar, maar maakt dat wederom waar. 


 5. Oerol, Terschelling 2022

  21 Jun 2022

  Eindelijk kunnen we na corona weer genieten van leuke feestjes en evenementen. Dit weekend mogen genieten van een paar leuke momenten op Oerol… en natuurlijk van de rust op Terschelling. Een korte selectie van de beelden!


 6. Feestdagen ontvluchten in Lissabon (PT)

  09 Jan 2022

  Dit jaar de feestdagen ontvlucht door een weekje vakantie te boeken naar de Portugese regio Lissabon.


 7. Wandelen op het Rozendaalse veld

  28 Aug 2021

  Met onze ‘leenhond’ Oti aan de wandel op het Rozendaalseveld terwijl de heide mooi in bloei staat.


 8. Steppen in Praag (CZ)

  19 Jul 2021


 9. Kerkelijke nachten in Oosterwolde FR

  25 May 2021

  Via AirBnB kun je tegenwoordig in de meest bijzondere plekken overnachten. In een deel van het land zijn sinds enige tijd ook enkele kerken opengesteld voor overnachtingen. Uiteraard een prima manier om even op een leuke manier te ontsnappen aan de dagelijkse corona-sleur!


 10. Een brug te ver: stadswandeling via de Arnhemse oversteken

  05 Apr 2021

  Sneeuw, hagel, regen en zon. Vier seizoenen in één tweede pinksterdag. Maar omdat we wegens corona al genoeg binnen zitten gaan we er toch even op uit! Via de Arnhemse John Frostbrug naar Meinerswijk en over de Nelson Mandelabrug terug voor een ‘kroegentocht’ door het centrum van Arnhem.


 11. Duitse industriecultuur: Landwirtschaftspark Duisburg

  03 Apr 2021

  Op uitnodiging vandaag een wandeling gemaakt met een gezellige Duitse gids door het Landwirtschaftspark Duisburg. Zeker de moeite waard om een wandeling te maken, zeker als je van oude industrie en fotografie houdt.


 12. Kennismaken met Amsterdam-Oost

  07 Mar 2021

  Als je dan een zondag geen plannen hebt, dan is dat een uitgelezen kans om eens ergens te gaan wandelen waar je nog niet eerder bent geweest! Vandaag waren we in Amsterdam-Oost.


 13. Wilde grazers op de veluwe

  06 Mar 2021

  Op de veluwe maakt men gebruik van wilde grazers bij het beheer. Zo nu en dan kom je zo spontaan ergens tegen, altijd weer een mooi en aangenaam gezicht. 


 14. Mooi weer in Haarlem

  20 Feb 2021

  Nou, de titel zegt het al! Het eerste voorjaarsmomentje van dit jaar moeten we natuurlijk optimaal benutten!


 15. Mooi weer in Haarlem

  20 Feb 2021

  Nou, de titel zegt het al! Het eerste voorjaarsmomentje van dit jaar moeten we natuurlijk optimaal benutten!


 16. Terug in de tijd: buurtschap Zelder

  01 Nov 2020

  In coronatijd houden we onszelf bezig. We zoeken een rustige plek op waar we niemand tegenkomen en nemen natuurlijk onze camera mee!Zo belandt je bijvoorbeeld in het buurtschap ‘Zelder’.


 17. Onze eigen boontjes doppen in de moestuin

  22 Aug 2020

  Weer of geen weer, altijd weer! Even de moestuin bezoeken voor een lading verse voorraad.


 18. Halle an der Saale (D)

  28 Jul 2020

  25 jaar geleden mocht ik er werken. Een vervallen stad aan de vooravond van een stukje wederopbouw. Vandaag liep ik aangenaam verrast rond in deze ooit grauwe stad. Een gezellig centrum waar je met veel plezier rondloopt en geniet van de oude gebouwen en ornamenten. Veel is nog in constructie…


 19. Oh deer…

  27 Jul 2020

  Dat Oostenrijk een mooi land is, dat hoeven we menigeen niet te vertellen. En heel af en toe stuit je spontaan op de dingen die er uit springen.


 20. Gezellig Zwitserland

  26 Jul 2020

  Het land kennen we allemaal, soms komen we er op weg naar ons vakantie-adres nog wel eens doorheen. Maar als je er vrienden hebt wonen dan ontkom je er niet aan om dit land eens aan een nader bezoek te onderwerpen. En dat is, ondanks dat alles er best prijzig…


 21. Salzburg Zoo (Anif)

  26 Jul 2020

  Wat een bijzonder fraaie dierentuin! Zeker een bezoekje waard. Met een ‘salzburg-pass’ kom je in diverse musea en het openbaar vervoer prima uit de voeten. Zo kun je ook naar Anif om een pas geboren neushoorn te bekijken… en pinguins!


 22. Op doorreis: chillen in Freiburg im Breisgau

  25 Jul 2020

  Op doorreis richting Zwitserland een tussenstop gehouden in deze bijzonder fraaie stad. Doorkruist met watergangetjes door alle straten en leuke recreatiegebieden er omheen. En vergeet de gezellige terrasjes niet!


 23. Middag urban exploring: de Dongecentrale te Geertruidenberg

  10 Nov 2019

  Op zaterdag 9 november was het genieten van prachtig industrieel erfgoed in Geertruidenberg. De Dongecentrale was de oudste elektriciteitscentrale van Noord-Brabant en werd precies 100 jaar geleden gebouwd. Het complex wordt op dit moment herbestemd en is vandaag opengesteld voor het publiek. Een unieke kans dus om eens lekker rond…


 24. Dansen en Muziek in de kerk

  07 Apr 2019

  In de voormalige Johannes de Doperkerk in de Arnhemse wijk #Klarendal heeft muziek- en dansschool Ritmiek voor de komende jaren haar intrek genomen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening van deze unieke gelegenheid, uiteraard de kans bij uitstek om er gelijk eens een paar plaatjes te schieten!


1