Blog

Posts tagged with Fotografie

 1. Bezoek aan de zuidkust van IJsland

  28 Oct 2022

  Al een aantal jaren wordt er door mijn oudste dochter gevraagd wanneer we een keer naar IJsland gaan. Afgelopen week was het moment om die belofte in te lossen. En wat een geweldig fijne trip hebben wij gemaakt! 


 2. Wandeling door Almere-Stad

  25 Sep 2022

  En dat op een zondag. In het kader van je moet alles in je leven een keer gedaan hebben ben ik maar eens een rondje gaan lopen door Almere-stad. 


 3. Zwarte Cross, Lichtenvoorde 2022 (vrijdag)

  17 Jul 2022

  Na 3 jaar is het weer tijd voor een feestje! De zwarte cross bestaat 25 jaar, maar maakt dat wederom waar. 


 4. Feestdagen ontvluchten in Lissabon (PT)

  09 Jan 2022

  Dit jaar de feestdagen ontvlucht door een weekje vakantie te boeken naar de Portugese regio Lissabon.


 5. Steppen in Praag (CZ)

  19 Jul 2021


 6. Een brug te ver: stadswandeling via de Arnhemse oversteken

  05 Apr 2021

  Sneeuw, hagel, regen en zon. Vier seizoenen in één tweede pinksterdag. Maar omdat we wegens corona al genoeg binnen zitten gaan we er toch even op uit! Via de Arnhemse John Frostbrug naar Meinerswijk en over de Nelson Mandelabrug terug voor een ‘kroegentocht’ door het centrum van Arnhem.


 7. Terug in de tijd: buurtschap Zelder

  01 Nov 2020

  In coronatijd houden we onszelf bezig. We zoeken een rustige plek op waar we niemand tegenkomen en nemen natuurlijk onze camera mee!Zo belandt je bijvoorbeeld in het buurtschap ‘Zelder’.


 8. Herfstwandeling door Arnhem

  17 Oct 2020

  De blaadjes vallen weer van de bomen en het is nog heerlijk zacht buiten. Tijd voor een wandeling door de binnenstad van Arnhem.


 9. Het Rotterdamse havengebied

  25 Aug 2020

  Ondanks dat het Boymans van Beuningen museum gesloten is, heeft men in Ahoy een kleine tentoonstelling geopend waar men met een elektrische auto doorheen kan rijden! Na deze leuke ervaring ook nog even het fotomuseum bezocht en (ondanks de regen) een wandeling door het havengebied gemaakt. 


 10. Oh deer…

  27 Jul 2020

  Dat Oostenrijk een mooi land is, dat hoeven we menigeen niet te vertellen. En heel af en toe stuit je spontaan op de dingen die er uit springen.


 11. Op doorreis: chillen in Freiburg im Breisgau

  25 Jul 2020

  Op doorreis richting Zwitserland een tussenstop gehouden in deze bijzonder fraaie stad. Doorkruist met watergangetjes door alle straten en leuke recreatiegebieden er omheen. En vergeet de gezellige terrasjes niet!


 12. Ochtendwandeling Ugchelse bos

  05 May 2020

  Bevrijdingsdag en coronacrisis… helaas dus weer een dag thuisblijven in plaats van feestvieren. Toch willen we ook wel weer even een frisse neus halen. Om de drukte te vermijden besluiten we voor dag en dauw de hei en het bos op te zoeken.


1