Blog

Posts tagged with arnhem

 1. Wandelen op het Rozendaalse veld

  28 Aug 2021

  Met onze ‘leenhond’ Oti aan de wandel op het Rozendaalseveld terwijl de heide mooi in bloei staat.


 2. Ruimtekoers Festival 2020 Arnhem

  06 Sep 2020

  Al enkele jaren is in de Arnhemse wijk Malburgen het Ruimtekoers festival te vinden. Zo ook dit jaar. Wij nodigen onszelf uit bij enkele theatervoorstellingen en genieten van een Syrisch take-away diner, te midden van mensen uit de stad die elkaar tijdens deze gelegenheid weten te vinden.


 3. Dagje treinen in Nederland

  27 Oct 2019

  Vandaag spontaan besloten om in de trein te stappen. Vanuit Arnhem via Zutphen uiteindelijk in Zwolle belandt. 


 4. Herdenking 75 jaar “Market Garden” Arnhem

  22 Sep 2019

  75 jaar geleden werden duizenden parachutisten gedropt achter vijandige linies bij Arnhem. Operation Market Garden was bedoeld om de verkeersbrug bij Arnhem in handen te krijgen zodat de vanuit het zuiden oprukkende geallieerden snel konden doorstoten naar het zuidelijke deel van Nederland. Helaas liep het anders dan gepland, de Duitse…


 5. Bartok Bruist. Gezelligheid in Arnhem!

  08 Sep 2019

  In Arnhem is altijd wat te doen. Voor het aardvarken in het centrum van Arnhem is vandaag het evenement Bartok Bruist te vinden. Met podia voor poëzie, een tweedehands boekenbeurs, theater en dans. Dat alles onder het genot van een lekkere pizza of een biertje, vergezeld van een lekker nazomer…


 6. Te vroeg gejuicht

  10 Mar 2019

  Ondanks een aantal heerlijke dagen laat het weer ons toch in de steek. Na het vieren van carnaval laat de gezondheid het ook een beetje afweten, maar op zaterdag wil ik toch graag even een eindje wandelen. Nou, dat heb ik geweten! 


 7. Voorjaarszon: wandeling Landgoed Warnsborn Schaarsbergen

  23 Feb 2019

  Het mooie voorjaarsweer zet door! Ook vandaag van de gelegenheid gebruik gemaakt om fijn een stukje te gaan wandelen in één van de Arnhemse landgoederen… Warnsborn.


 8. Bridge to Liberation 2018 Arnhem

  22 Sep 2018

  Helaas voor dit evenement laat het weer het wel even afweten. Mijn camera maakt vanaf de andere kant van de brug ondertussen een paar spectaculaire foto’s van het passerende onweer, wat het geheel een bijzondere sfeer geeft.


1