Denkweb Fotografie

Blog

Posts tagged with storm

 1. Emmerich am Rhein tijdens storm Dennis

  18 Feb 2020

  De ene storm is amper tot bedaren gekomen wanneer de volgende zich alweer aandoet. Storm Dennis maakt de wandeling over de promenade van Emmerich (D) tot een kleine uitdaging, maar het is heerlijk genieten en uitwaaien geblazen!


 2. Storm Ciara teistert Haarlem

  10 Feb 2020

  Code oranje, weeralarm. Storm met windsnelheden tot wel 130km/u. Heel Nederland maakt zich klaar voor de eerste voorjaarsstorm van 2020.Tijdens de eerste regendruppels is het tijd om ons dik aan te kleden en de vers opgeladen batterijen in de camera te steken voor een stadswandeling door Haarlem.


 3. #CodeGeel in Vlissingen

  29 Sep 2019

  Het beloofde een regenachtig en stormachtig weekend te worden in Nederland. Waar beter te zijn dan op de overwegend zonnigste plek ter wereld, aan de Zeeuwse kust? Heerlijk uitwaaien op de Boulevard van Vlissingen en op het water genieten van het loodswezen in actie.


 4. Noodweer in Gelderland

  05 Jun 2019

  De weercodes vliegen ons deze week om de oren… de kans op een nat pak is erg groot, dus ik besluit deze avond fijn op mijn balkon door te brengen om te genieten van het aankomende ‘vuurwerk’ in de lucht. En natuurlijk maken we van de gelegenheid gebruik om er…


 5. Te vroeg gejuicht

  10 Mar 2019

  Ondanks een aantal heerlijke dagen laat het weer ons toch in de steek. Na het vieren van carnaval laat de gezondheid het ook een beetje afweten, maar op zaterdag wil ik toch graag even een eindje wandelen. Nou, dat heb ik geweten! 


1
Using Format