Denkweb Fotografie

Het lijkt wel zomer!

De afgelopen weken heb ik, samen met velen, mogen genieten van het heerlijke voorjaarsweer. Het lijkt wel zomer! Dat biedt natuurlijk ruimschoots de gelegenheid om er ook foto’s van te maken. Iets wat ik ook zeker probeer te doen. Dit heb ik op de feestdagen prima weten te combineren met terrasbezoekjes en gezellige momenten met vrienden en bekenden.

Op de zondagmiddagen heb ik enkele fotoseries gemaakt in Park Sonsbeek te Arnhem. Ik mag hier graag een rondje lopen en mensen ontmoeten. Toen ik echter op één zondagmiddag Utrecht-centrum verkoos boven Arnhem liep het helaas even anders. Na het verlaten van de parkeergarage (zonder jas natuurlijk), begon het flink te plenzen. Uiteindelijk heb ik van de nood een deugd gemaakt en een leuke serie in het kader van straatfotografie gemaakt. Mensen in de regen, het heeft toch wel wat.

Ook afgelopen maand mocht ik diverse klanten blij maken met een fraaie wanddecoratie, of zelfs een meervoud daarvan. Stiekem ben ik ook wel erg trots op de resultaten… Tijdens het concert van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in Zevenaar mocht ik eveneens de foto’s maken. Iedereen weer blij met de foto’s, ikzelf incluis. 

Enkele fraaie zonsondergangen hebben mij weer een fraaie positie opgeleverd op 500px… van ‘upcoming’ gelijk door naar ‘popular’. Helaas verliep het verlengen van mijn abonnement aldaar niet helemaal soepel. Het resultaat is dat ik nu mijn Adobe CC rechtstreeks daar afneem en mijn website heb herbouwd. Jammer, want ik vond de integratie binnen 500px eerder een dikke plus. 

Vanavond heb ik nog enkele foto’s gemaakt op het H80 festival in Arnhem… waar ik de komende dagen vast nog wel wat meer plaatjes zal vastleggen. Voor nu, bedtijd!

Using Format