Blog

Posts tagged with Arnhem

 1. Een brug te ver: stadswandeling via de Arnhemse oversteken

  05 Apr 2021

  Sneeuw, hagel, regen en zon. Vier seizoenen in één tweede pinksterdag. Maar omdat we wegens corona al genoeg binnen zitten gaan we er toch even op uit! Via de Arnhemse John Frostbrug naar Meinerswijk en over de Nelson Mandelabrug terug voor een ‘kroegentocht’ door het centrum van Arnhem.


 2. Wilde grazers op de veluwe

  06 Mar 2021

  Op de veluwe maakt men gebruik van wilde grazers bij het beheer. Zo nu en dan kom je zo spontaan ergens tegen, altijd weer een mooi en aangenaam gezicht. 


 3. Sneeuwstorm Darcy treft Arnhem

  07 Feb 2021

  Nederland krijgt voor het eerst sinds jaren een stevig pak sneeuw te verwerken. Storm Darcy zorgt voor fraaie sneeuwduinen in en om de stad. Een mooie middag voor een wandeling in de koude wind.


 4. Herfstwandeling door Arnhem

  17 Oct 2020

  De blaadjes vallen weer van de bomen en het is nog heerlijk zacht buiten. Tijd voor een wandeling door de binnenstad van Arnhem.


 5. De veluwe in bloei

  06 Sep 2020

  De veluwe kleurt weer fraai paars, nu de heide volop in bloei staat. Een fijne zondagmiddag voor een wandeling dus!


 6. Onweer boven Arnhem

  12 Aug 2020

  Het is veel te warm om iets te doen, maar we nemen toch de moeite om de camera nog even op een statief te zetten wanneer we uitkijken op het onweer boven de stad Arnhem vanaf het balkon.


 7. Nog meer Arnhem in de herfst..!

  04 Nov 2019

  Met de camera een rondje over de stadssingels gewandeld. Lekker genieten van de herfst.


 8. Herfstwandeling in Arnhem

  21 Oct 2019

  De R zit weer volop in de maand en de blaadjes vallen van de bomen. Vandaag tijd om eens lekker door de stad te slenteren met de camera!


 9. Arnhem in april 2019

  19 Apr 2019

  Ook deze week gaandeweg weer wat foto’s gemaakt in en om Arnhem. Erg druk, bijna vakantie, maar natuurlijk altijd even tijd om wat foto’s te verwerken op mijn blog!


 10. De giro… revitalisering van een bankgebouw

  07 Apr 2019

  Arnhem timmert de laatste jaren hard aan de weg. Het ene project is nog niet voltooid, of het volgende doet in intrede. Gisteren wandelde ik door de wijk Klarendal en trof daar de ‘ruïne’ van wat ooit bekend stond als ‘de Giro’, hét kantoor van de Postbank, wat later opging…


 11. Dansen en Muziek in de kerk

  07 Apr 2019

  In de voormalige Johannes de Doperkerk in de Arnhemse wijk #Klarendal heeft muziek- en dansschool Ritmiek voor de komende jaren haar intrek genomen. Afgelopen zaterdag was de officiële opening van deze unieke gelegenheid, uiteraard de kans bij uitstek om er gelijk eens een paar plaatjes te schieten!


 12. Melkfabriek Arnhem (voormalige Coberco)

  05 Apr 2019

  Voordat men begint met de herinrichting van het kavel waarop de voormalige Coberco melkfabriek in Arnhem is gevestigd, heeft de projectontwikkelaar de gelegenheid geboden om een paar uurtjes te mogen fotograferen in en om de gebouwen. Dat laten wij ons natuurlijk geen twee keer zeggen Gelegen naast de legendarische John…


 13. Foodhall Arnhem… een nieuw concept in de stad!

  24 Mar 2019

  Afgelopen week is Foodhall Arnhem geopend voor het publiek. Vandaag heb ik de gelegenheid om eens kennis te maken met dit nieuwe concept. Vooralsnog een aanrader en een locatie waar ik vast nog regelmatig even binnenval! Wie gaat er de volgende keer mee?


 14. De lente komt eraan!

  27 Feb 2019

  Het stadsleven is maar zwaar. Gelukkig maakt de zon het vandaag een beetje meer draagbaar. 


 15. Zwaar bergingsvoertuig van Amerongen Berging

  27 Feb 2019

  Vandaag wederom een heerlijke zonnige dag. En even tijd om ook een volgend voertuig uit de vloot van van Amerongen Berging uit te lichten middels een serie foto’s. Het resultaat mag er weer wezen!


 16. Pechhulpvoertuig van Amerongen Berging

  20 Feb 2019

  Heden voor diverse doeleinden foto’s gemaakt van de pechhulp- en incidentbeveiligingsvoertuigen bij van Amerongen (van Eijck Groep BV). De voertuigen zijn volledig uitgerust als pechhulp-dienstverlener, maar daarnaast middels een traffic-advisor en hydraulisch omhoog te klappen pijl ook in te zetten om kortdurend incidenten te beveiligen. 


 17. Wandeling rond Arnhem-centrum

  16 Jan 2019

  Als inwoner van Arnhem blijf je natuurlijk graag een beetje op de hoogte van wat er zich zoals voordoet in de stad. De mooiste manier voor een fotograaf om dat vast te leggen is om simpelweg de stad in te wandelen met de camera. Dit is wat ik vandaag heb…


 18. De zon opzoeken!

  21 May 2018

  De zon liet ons even een paar dagen in de steek, maar dat mag de pret niet drukken. Vorig weekend ben ik samen met mijn sidekick Kim net zo lang doorgereden tot we de zon hadden gevonden (die had zich in Vlissingen verschanst). In Middelburg lekker wat gegeten en daarna…


1