Denkweb Fotografie

De zon opzoeken!

De zon liet ons even een paar dagen in de steek, maar dat mag de pret niet drukken. Vorig weekend ben ik samen met mijn sidekick Kim net zo lang doorgereden tot we de zon hadden gevonden (die had zich in Vlissingen verschanst). In Middelburg lekker wat gegeten en daarna een heerlijk eind over het strand en boulevard van Vlissingen geslenterd. Life is good! 

Het pinksterweekend begon wat grijs en grauw, net als mijn humeur. Na een gezellige lunch met Jeske in Utrecht heb ik het maar eens rustig aan gedaan. Een paar wandelingetjes in Park Sonsbeek te Arnhem en over de Veluwe (Posbank) bij Rheden. Zondag gezellig een BBQ gehad met Marco & Naisah om daarna een poging te wagen om als miljonair het casino te verlaten. Zoals wel gebruikelijk viel dat weer even tegen!

De bonus-maandag van Pinksteren begon met lang uitslapen en daarna het bezoeken van wat kleine lokale festivals. In Nijmegen had ik een dag eerder een bierfestival gespot aan het Valkhof, waar ik in de middag maar eens ben gaan kijken. Sfeervol speciaalbier festival met een prima band en heerlijk weer. Echt genieten! Natuurlijk nog even de nodige foto’s gemaakt met en van het eveneens enthousiaste publiek. Topdagje! Nu de foto’s nog even plaatsen, alsmede de nu bijna verplichte AVG disclaimer, en dan morgen weer volop aan de bak. Op naar het volgende weekend!

Using Format